۱۳۹۴ فروردین ۷, جمعه

مصاحبه مریم رجوی با وست دویچه آلگماینه سایتونگ (گروه رسانه‌یی WAZ) : ملاها بمب اتمی را رها نخواهند کرد 2فروردین، 1394

مصاحبه مریم رجوی با وست دویچه آلگماینه سایتونگ (گروه رسانه‌یی WAZ) : ملاها بمب اتمی را رها نخواهند کرد
2فروردین، 1394

مریم رجوی هشدار می‌دهد: آخوندهای تهران بمب اتمی را رها نخواهند کرد. او نفوذ ایران در کشور همسایه عراق را افزایش یابنده ارزیابی می‌کند.

مریم رجوی، رئیس‌جمهور شورای ملی مقاومت ایران، بزرگترین سازمان اپوزیسیون تبعیدی می‌باشد... او هشدار می‌دهد که ملایان تهران از بمب اتمی دست نخواهند کشید. او همچنین نسبت به نفوذ رشدیابنده ایران در کشور همسایه عراق هشدار می‌دهد.
خانم رجوی، غرب و ایران به هم نزدیک می‌شوند. آیا رژیم تهران یک طرف گفتگوی قابل اعتماد شده است؟
رژیم ملاها هیچ‌وقت طرف مذاکره قابل اعتمادی نبوده و نمی‌تواند باشد. این یک امر ثابت شده‌یی است. ما شاهد 30سال مخفیکاری و فریبکاری هستیم. مقاومت ایران در بحبوبه مذاکرات اخیر یک سایت هسته‌یی مخفی رژیم را افشا کرد. این رژیم هیچ‌یک از برنامه‌های اتمیش را داوطلبانه افشا نکرده است.
گفتگوهای اتمی در فاز پایانی خود می‌باشند. آیا تهران واقعاً از بمب صرفنظر خواهد کرد؟
با سیاست کنونی غرب به‌خصوص آمریکا، آنها هرگز از بمب اتمی صرفنظر نمی‌کنند. آنها تا همین امروز به این پروژه ادامه می‌دهند، چون احساس می‌کنند قیمت بسیار کمی برای سرپیچی از قوانین بین‌المللی باید بپردازند. رژیم باید تحت فشارها و تحریمهای بین‌المللی وادار شود قطعنامه‌های شورای امنیت را به تمام و کمال اجرا کند، غنی‌سازی را به‌طور کامل متوقف و بازرسیهای سرزده را بپذیرد.
در عراق، ایران و همین‌طور غرب، علیه سازمان تروریستی ”دولت اسلامی“ می‌جنگند. هدف تهران در کشور همسایه چیست؟
هدف ملاها نه مبارزه با داعش و از بین ‌بردن آن، بلکه اشاعه بنیادگرایی و تسلط بر کل منطقه است. عراق بهترین سکوی پرش است. رژیم ایران پدرخوانده داعش است و در شکل‌دادن زمینه‌های ایجاد و گسترش آن بیشترین نقش را داشته و در ادامه آن منافع زیادی دارد. هر گونه میدان دادن به این رژیم، تحت عنوان مبارزه با داعش برای منطقه و جهان بسیار خطرناک است.
نفوذ تهران بر روی سیاست در عراق چقدر است؟
متأسفانه سیاست اشتباه آمریکا و غرب باعث شد که بعد از 2003 قدم به قدم هژمونی عراق به دست رژیم ایران بیفتد. با سقوط مالکی این نفوذ تا اندازه‌ زیادی تضعیف شد، اما حالا آنها تلاش می‌کنند تحت نام مقابله با داعش بار دیگر تسلط خود بر عراق را تکمیل کنند. تنها راه‌حل مسأله عراق و قدم اول در حل مشکل بنیادگرایی اسلامی در جهان خلع‌ید از رژیم ایران در عراق است.
شبه‌نظامیان شیعی چه نقشی بازی می‌کنند؟
این شبه‌نظامیان، که به‌طور کامل تحت کنترل و فرماندهی رژیم ایران هستند، یک نقش بسیار ویرانگر و مخرب دارند. تحت نام مبارزه با داعش، دست به نسل‌کشی سنی‌ها زده‌اند. این یک جنایت علیه بشریت است که جنگ شیعه و سنی را هم در منطقه برای سالهای طولانی دامن خواهد زد.
شما مسلمان هستید. راه‌حلی که شما برای مقابله با بنیادگرایی اسلامی پیشنهاد می‌کنید شامل چه اجزایی می‌باشد؟
خلع ید از رژیم ایران در سوریه و عراق اولین قدم است. اتکاء به اسلام اصیل یعنی اسلام دموکراتیک و بردبار یک پاسخ فرهنگی و دینی به این پدیده شوم است و بالاخره راه‌حل نهایی جایگزینی رژیم ایران یعنی پدرخوانده بنیادگرایی و تروریسم با یک حکومت دموکراتیک و مردمی است. مجاهدین خلق ایران که معتقد به یک اسلام دموکراتیک و بردبار است که رودرروی بنیادگرایان زنان آن را هدایت و رهبری می‌کنند، آنتی‌تز این پدیده در ایران هستند.
حسن روحانی در غرب به‌عنوان یک رئیس‌جمهور مدره به‌شمار می‌رود. آیا او واقعاً فضای ایران را باز کرده است؟
در دوران روحانی اعدامها در ایران افزایش پیدا کرده، روز چهارشنبه 21زندانی که 6تن آنها زندانیان سیاسی سنی بودند، اعدام شدند. در این دوران وضعیت حقوق‌بشر بسا وخیم‌تر شده است. زنان مورد سرکوب بیشتر قرار می‌گیرند. در اواخر سال٢٠١٤ زنان، با اسید در خیابانها مورد حمله قرار گرفتند. اینها بیلان روحانی است.
فضای اجتماعی در ایران، در حال حاضر، چگونه است؟
مردم ایران از سرکوب و پایمال شدن حقوق بنیادینشان به ستوه آمده‌اند. آنها خواهان تغییر هستند. مخالفت عمومی رو به افزایش است. ٧٠درصد مردم زیر خط فقر زندگی می‌کنند. ١٢میلیون گرسنه هستند. برخلاف تبلیغات حکومتی تورم و گرانی به‌طور مستمر بیشتر می‌شود و بیکاری ابعاد بی‌سابقه‌یی به خود گرفته است. شرایط برای تغییر آماده است. آخوندها با افزایش سرکوب می‌خواهند بر این وضعیت انفجاری غلبه کنند.
اپوزیسیون چه نقشی بازی می‌کند؟ اپوزیسیون از چه آزادیهایی برخوردار است؟
رجوی: اپوزیسیون واقعی هیچ آزادی به‌جز تحمل اعدام و شکنجه ندارد. به‌رغم این ما یک شبکه قدرتمند در داخل ایران داریم که در زمینه‌های مختلف از جمله ترتیب‌دادن اعتراضات ضددولتی، جمع‌آوری اطلاعات، افشای نقض حقوق‌بشر و برنامه هسته‌یی رژیم فعال است.
توصیه شما به آلمان در رابطه با سیاست ایران چیست؟
آلمان نباید در مقابل اعدامهای فزاینده و نقض حقوق‌بشر در ایران و دخالتهای رژیم در عراق سکوت کند. فعالیت شرکتهای پوششی سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات (در آلمان)، باید خاتمه یابد و مأموران آنها از آلمان خارج شوند منافع آلمان با مردم و آینده ایران بسا بیشتر از منافع سیاسی و تجاری کوتاه‌مدت است. کما این‌که منافع صلح و امنیت جهانی که رژیم آخوندی آن را به خطر انداخته‌اند برای آلمان نیز بسیار مهمتر از منافع کوتاه‌مدت است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر